Klantmaja

Idag har jag haft en klantdag. Jag har cuttat min hand, bränt mig, slagit i tån, klämt mig och jag vet inte vad. Jo, slagit i armbågen också. Såklart så hade jag även städdag idag, och den kombinationen kan jag inte rekommendera direkt. Den resulterade i många svordomar, skrik och lite tårar.

Men nu när jag är klar och tagit en mysig dusch med tända ljus så känner jag mig nöjd och glad. Och inte minst utmattad!

Imorgon kommer tjejorna hit på middag, och efter de ska vi gå och se premiären av Saw 3D. hehe. Kanonbra att första skräckfilmen man ser på bio är Saw. Och i 3D. Genomtänkt.
Aja, kul ska det bli i alla fall!


Nu måste jag lägga mig innan jag somnar med huvudet på tagentbordet. Det vore lite jobbigt. Och så.



Godnatt på er!

Continental skare va

Precis varit och köpt vinterdäck till lilla pärlan! Gjorde typ årets fetaste affär och fick ett par skitfräscha continental (Tydligen bästa däck märket enligt dem flesta) däck för 500 spänn bara! Vilken lättnad!

Har övningskört idag också, gick finemang. Även bokat halkan nu som jag ska göra på onsdagen efter lovet. Hihi.

Nä, det var allt för idag hörrni. cya.

Piggelin

Dags för en lägesrapport igen då!


Har i stort sett återhämtat mig till 100 % efter min lilla svacka, känns skönt att vara back on track igen! Flickerna i skolan har nog tyckt att jag varit lite konstig och fnissig och allmänt "övertrött" denna veckan, men faktum är nog bara att jag är så lättad över att all denna press har släppt och jag kan börja slappna av lite igen.
Det gillas. Hatar när jag är stressad och känner så mycket press, för då är jag den värsta, lättirriterade, snäsiga och otrevliga gorillan som finns. Det gillas inte!


Så nu lämnar vi allt det jobbiga bakom oss och ser istället fram till allt det roliga!

- Imorgon får jag en ny väska som jag letat efter så länge och som Saras mamma köpte och skulle få pengar för men som jag nu har FÅTT. (Fattar inte, så snällt! *Kraaaam*)
- På tisdag ska vi äntligen fixa vinterdäck, billigt dessutom
- Har även körlektion på tisdag
- Ska träna så mycket jag kan hela veckan
- På fredag ska jag först bjuda på en Tack-för-hjälpen middag och sen blir det att gå på premiären av SAW 3D med tjejorna. (Kommer skita ner mig fullständigt ^^)
- På lördag kommer min Pappa och min bror på besök!!
- På söndag åker jag hem till Enköping
OCH SEN ÄR DET HÖSTLOV


Tjohej va bra detta blir hörni! Eller hur?


Just i detta nu lever jag i fullständig harmoni. Och nu ska jag falla in i en skön, avslappnad skönhets (Hoppas jag i alla fall. Pricken är i vore ju om jag vaknade imorgon och så fabolous ut. Hehe) sömn.

Så godnatt på er, och upp med mungiporna för fasen. Nu får vi sluta upp med att skylla på vädret ^^

Tröttis

Tjena mitbena.


Klockan är 19.00 och jag vill gå och lägga mig. Vår stora, mjuka säng ser så hiiiiimla inbjudande. Men jag måste kämpa mot John blund en stund till.

För övrigt så har minikissarna fått för sig att jag är en enda stor lekplats. De biter mig i tårna, klättrar upp för mina ben och hänger i mina armar. Och det börjar bli liiiite jobbigt. AJ! Nu var det någon som bet mig igen. Pust. Och inte fattar dom när man skäller på dom. Bara tittar förvirrat på en och ser lika förbannat söta ut som alltid....


Nu blir det lite hemma-styrketräning sen dusch och sen ska jag sova. Mmmm....









Fullkomligt kaos

Positiva cheyen här på senaste tiden va...Alla har vi ju våra svaga stunder...


Jaja. Nu är helvetes veckan över i alla fall, och jag lever fortfarande. Knappt, men ändå. Min kropp skriker efter lugn och ro, vila, träning och nyttig mat. Men alla bitarna har inte fallit på plats än och det är fortfarande kaos. Hatar när man inte kan falla tillbaka till sina trygga rutiner, när man inte har koll på läget och när man har allt för många orosmoln som tynger ner skallen.

På tal om orosmoln i skallen... Ni har väl inte glömt mitt nack- trauma? Jo nu är det såhär va, att fastän att jag tagit bort 3 kuddar från mitt kuddberg och nu ligger på en platt sketen sak (Och får jättemycket blod i huvudet) så har jag ändå ont på nätterna och varje gång jag ska vända mig stramar det ont och jag skiter nästan ner mig av rädsla för att det ska knäcka till igen. Så boyfriend och jag kom idag fram till att något måste vara fel, och att jag bör uppsöka en sjukgymnast. Eller något i den stilen. Vi får se.



Annars vill jag bara passa på att tacka gud (Eller vem som nu vill ta åt sig cred) för våran underbara lägenhet. Herregud, hade jag inte haft den just nu hade jag nog inte pallat denna sk. prövningen eller vad det nu kan tänkas vara. Det är så himla skönt att när jag blir trött kunna stänga in mig i sovrummet och andas i takt med tystnaden. Oh ja. Det är guld värt att kunna stänga om sig ibland. (Speciellt om någon host host spelar läskiga datorspel och tenderar att skrika väldigt högt host host).


Hehe.


Längtar till julen gör jag också. SOM EN TOK.


Nu ska jag jag försöka ta igen lite sömn. G'natt.

Obalans

Hemma i Enköping. Skönt att få komma hem till min fristad, tryggheten, mitt hem. Det behövdes.
Jag är i lite obalans för tillfället. Känner att jag inte pallar med, orkar inte, vill inte. Vill ingenting alls för tillfället.
Vill bara lägga mig under täcket och få allt att försvinna.

Börjar få ont i magen med tanke på morgondagen. Det kommer bli jobbigt. Obeskrivligt jobbigt. Tiden sen förra torsdagen har väl gått an, för det har varit så mycket annat runt omkring, jag har inte haft tid att tänka. Men nu är det på riktigt. Nu kommer tankarna. Och imorgon ska vi ta farväl.

Frågan är om mina små barnsaxlar orkar allt det här... Men det är väl för egoistiskt att säga så. Det finns ju andra som har det värre.

...men det känns ganska tveksamt just nu.




Packat och klart!

Nu är i stort sett hela lägenheten nerpackad. Och jag kan säga att det var inte det lättaste att göra när man har 5 nyfikna små kissemissar springandes runt fossingarna. Ett steg fel så skulle dem blivit mos liksom.

Men nu är det klart i alla fall, och vi ligger i sängen och vilar våra ömma ryggar. Imorgon får vi nycklar och ska skriva kontrakt. Sen ska vi flytta all skit och sen packa upp den igen. Känns egentligen rätt onödigt, allt detta arbete bara för att få göra om det igen. Men det finns nog inget roligare än att flytta! Räknade ut att det blir mitt 7:e hem, hehe.

Så är det minsann. Händer mycket den här veckan.. Imorgon har jag en dubbel körlektion, på tisdag flyttar vi, på onsdag har jag dubbel körlektion igen, på torsdag åker jag till Enköping och på fredag ska jag på Farfars begravning. Sen åker jag hem på lördag kväll för att jobba på söndag.


PUST.


Men vad gör man....


Nu måste jag vila. Tjosan!

Sov gott <3

Nu är du borta, älskade Farfar. Du har kämpat länge och överlevt mer än vad jag trodde var möjligt för en människa. Men nu orkade inte din kropp mer, och du fick stilla somna in. Jag vet att du har det bra nu, för nu kan du vara hos oss, utan smärtan och utan lidandet. 

Trots detta har jag fällt många tårar idag, och känslan av att du inte längre kommer sitta i din fåtölj och röka nästa gång jag kommer hem är obeskrivlig och fruktansvärt overklig.

Men hur stor sorgen än är, så försöker jag se det ljusa. Nu får du ha det bra, du behöver inte kämpa längre, och gud vet att du har förtjänat din vila.

Jag tänker på när du skjutsade mig och Daniel på gräsklipparen, när du lät oss bada i vattenspridaren när det var varmt, och när vi gjorde barkbåtar som vi tävlade med i bäcken. Mina bästa barndomsminnen är dem när vi var ppe i torpet och du bjöd oss på så många roliga äventyr som jag aldrig kommer glömma. Din humor, som skänkt oss många skratt ända in in slutet, och ditt lugna sätt att se på livet är något som alltid kommer finnas med mig.

Fler tårar rullar nerför min kind varje gång jag minns, för det får mig att inse vilket tur jag haft som fick en farfar som du. Och du ska veta att jag alltid håller dig kär, och jag kommer alltid att sakna dig.

Just nu känns det tungt, och tårarna tycks inte ha något slut.
Men jag lovar dig Farfar, att jag inte ska sakna dig med sorg.
Jag ska sakna dig, på samma sätt som jag alltid kommer att minnas dig. Med ett leende.

Älskar dig <3



Insikter

Tj'na på er.


Trodde att jag hade körlektion idag, meen det hade jag inte. Där ser man. Blir lite sne när man liksom planerat hela dagen efter det, och så blir det inte så. You who knows me,knows that jag h.a.t.a.r när saker inte blir som man planerat. he. he.
Men, lite positivt också för nu hann jag slänga in en tvätt och så hinner jag träna idag igen!

Igår var jag så nedrans svag i benen, av någon lustig anledning, och jag blev så arg för jag var ju inte sådär slut som jag brukar vara efter träningen, för att jag hade kunnat pressa mer,men mina ben gick liksom bara inte att lyfta. Weird.

Anywhoo, duschade i säkert 1 timma efter det, kände mig fryssen så jag vred på värmen till fullt och bara stod där tills jag fick russin till fingrar. Jag hann tänka rätt mycket under den timmen...

Stress är ju ett ord som alltid funnits i mitt liv, ah, sen jag fick ett något sånär medvetet medvetetande i alla fall. Och förut har jag väl inte brytt mig, eller ens märkt att jag varit stressad. Men nu har jag kommit till det stadie då jag känner av när den börjar krypa fram, och jag har börjat inse hur mycket den påverkar mig, negativt.
Men hur fasiken gör man för att inte bli stressad då? Alla säger bara: - Du behöver inte oroa dig, det löser sig. Som att det skulle lösa någonting? Om jag visste att jag inte behövde oroa mig så hade jag väl inte gjort det från första början?
Ne. Det funkar inte. Så jag började fundera på vad jag blir stressad över egentligen, och kom fram att det är ju ingenting att vara stressad över egentligen. (Klyscha nr. 2)

Jag blir oftast inte stressad på grund av tidsbrist, eller liknande, utan jag blir stressad när jag inte har koll. Jag måste ha min nära framtid planerad in-i-minsta-detalj. Och när jag inte vet när eller hur något ska ske, så blir jag stressad. Jag vet att ni har det på tungan, bara säg det. PLANERINGSFREAK.


Åh. Jag planerar hela tiden verkligen. Allt måste planeras, för att kunna göras på bästa sätt. Jag planerar ju för fasiken omedvetet, innan jag ska somna, precis vad jag ska göra nästa dag. Låter inte det lite sjukt nästan? Och väldigt tråkigt framförallt. Men jag måste på något sätt ha stenhård koll på allting, för att kunna hålla mig lugn.

En annan grej jag kom till insikt igår under min dusch-session, var anledningen till min städ-mani. 
Jag klarar inte alltid av att ha full koll på allting, och det händer alltid något som ändrar planerna och då måste man planera om och hittan o dittan. Då är det kaos i min hjärna. Som nu, när jag har både skola, körkort och flytt att hålla koll så kan det inte annat än bli rörigt. Och då måste jag ha en fast punkt, något som inte är kaos och rörigt. Och gissa vad det är? Lägenheten.
Har jag haft en jobbig dag och har mycket i huvudet och kommer hem till en stökig lägenhet, där det är lika mycket kaos som i min hjärna, då exploderar jag. Jag pallar inte det, det blir för mycket röra. Och det är då den där argsinta-mors-Elle kommer fram. Not very plesent.
Kommer jag däremot hem till en städad och fräsch lägenhet, där det inte ligger några kläder på golvet eller disk överallt, så känner jag mig genast mycket lugnarenär jag kommer innanför dörren. Knäppt va?

Så nu vet ni varför jag städar stup i kvarten. Och nästa gång ni ser mig springa fram och tillbaka och plocka med massa saker och lägga det på sin rätta plats, så vet ni att jag det helt enkelt gör det för att må bättre. Hur konstigt det än låter :)


Dags och försöka släppa det där lite och försöka cilaxa lite istället :)
Som på gamla goda tiden...


New place

Nu är allt klart med lägenheten! Åh vad skönt det är, det kommer bli helt underbart! Så nu blir det att packa för fullt dessa knappa 2 veckor som är kvar. Upptäcke nyss även att jag kommer ha ca 300 meter till Mirre, hur kalas är inte det va? :D

Det enda som blir lite sämre är att jag inte längre har 5 min gångpromenad till Friskis, men jag får se till att ta det där körkortet snart så löser sig det med!
Har, på tal om det, körlektion idag också. Har typ 3 körlektioner i veckan hela oktober, så i slutet av månaden får man väl hoppas att jag är redo.

Fram till körlektionen ska jag tvätta lite, eller MYCKET rättare sagt. Tvätta alla lakan så att man kan börja packa ner dem, osv osv.


Nehe, nu är det nog dags för fukost/ lunch känner jag. Det känner Kajsa också, minsann.


Ha't så bra hörrni!

Upptagen!

Åhåhåå vad ofta jag uppdatera. Inte.

Men nu är det såhär att jag har fruktansvärt mycket att stå i, Fruuuuuuuktansvärt mycket. Och bloggen är ju inte prio 1, direkt.

Det som är på g är i alla fall att vi ska flytta till en 2:a på 65 km2, och det sker redan om 2 veckor! Så det är därför jag har haft väldigt mycket att göra i och med att vi varit tvunga att hitta en ny hyresgäst till vår lägenhet osv osv osv osv osv.

Men allt verkar gå bra nu och jag har precis fixat en som hyresvärden godkände. Så nu väntar vi bara på att hyresgästföreningen för den nya lägenheten ska kolla att jag inte har några skulder så är det klart sen!


Kalas, om jag får säga det själv!

RSS 2.0