Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Med risk för att bli utsedd till Linköpings trågigaste 18-åring så måste jag säga att mitt mål och dröm att få leva ett tryggt och trevligt liv tillsammans med min frmatida make Isac. Jag vill köpa en fint hus lite ute på landet, skaffa hund, stor stadsjeep och familj och hela den biten. Jag vill  äga ett eget företag tillsammans med Isac, som ett café, bed and breakfast eller nåt i den stilen.

Jag vill helt enkelt ha många saker som ingår i det vardagliga "svensson" livet men även ha frihet till att ha kul och njuta av livet. Att resa iväg på någon solsemester då och då, hälsa på familj och vänner, ha ett lite lyxigt hus med garage, jacuzzi (Eller hur fasen de nu stavas), stooor säng ah och så vidare.

Men mitt närmaste mål just nu är att skaffa mig ett jobb till hösten. Det är prio 1 verkligen, och jag ser både fram emot det men fasar lite för det också.

Min högsta önskan just nu dock är att den här helvetes huvudvärken ska försvinna, för varken ipren, vila, vätska eller frisk luft har hjälpt...



Be kind to one another! Herrå.


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu. och Dag 3 - Min favorit årstid och varför.

Haha, jag är väl för underbar. Klarar inte ens av att uppdatera när jag har en jäkla lista att gå efter. Men jaja, skam den som ger sig. Så nu får ni både dag 2 och 3. Enjoy!


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu

Ohhh tough one! Jag har ju så många som jag saknar, mina föräldrar, mina bröder, min farmor, Jenny, Anna... Men om vi nu bara måste nämna en så får jag väl säga Pappa för att jag härom natten drömde att han dog. Det är så jäkla hemskt när man drömmer sånt för när man vaknar kan man inte sluta tänka på hur hemskt de skulle va om det hände på riktigt.

Dag 3 - Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är garanterat sommaren. På sommaren har jag som mest energi och är som gladast. Jag är verkligen beroende utav solsken och under de mörkare månaderna känner jag mig bara trött och hängig. Sen så älskar jag ju att grilla, åka ut med båt till någon holme utanför öarna, åka bil med rutorna nervevade och lyssna på skön musik. Åhh det är så underbart!


Sådär. De var allt för idag!

25 dagar med oooooerhört intressanta saker

Ja ni läste rätt. Jag kör en likadan lista som Jennie, mest för att jag börjat uppdatera igen men inte har någon inspiration. Så vi gör äl ett försök med det här, så får vi se om de blir nåt bra utav de!

Dag 1En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2
– En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.






En bild på mig för 4 år sen... Blir så himla glad av den för det var en så härlig tid! Det var en varm härlig sommar, precis hemkommen från Hultan (därav tröjan) och såklart fortfarande lite nykär i älsklingen. Åh vilka minnen!


10 fakta om mig:
-
Jag bor med min sambo och 2 kissemissar
- Jag flyttade 20 mil hemifrån när jag var 16 år
- Jag kämpar med ganska stora kontrollbehov
- Jag duschar med extremt varmt vatten
- Jag blir arg av stark mat
- Jag älskar prickigt
- Jag är fortfarande tillsammans med min allra första pojkvän sedan 5 år tillbaka
- Jag är kär i 50- och 60-talet
- Jag tycker att det är roligt att klyva ved
-Jag har aldrig blödigt näsblod



Sådär ja! Erkänn intressant ;)


Onsdag

God eftermiddag! (Säger jag som fortfarande sitter inlindad i täcket på soffan iförd endast pyjamas)

Men ändå. Är ledig idag och då kan de va skönt att bara slösa bort halva dagen genom att inte klä på sig och titta på tv. Däremot så har jag hunnit äta en bajsgod frukost för omväxlingens skull. Jag bakade ju bröd igår, elelr ja inte riktgit bröd utan nyttigt lchf- bröd och det vart faktiskt riktigt gott! Så idag blev det två skivor bröd med smör och gurka och till det lite turkisk youghurt med hallon och solroskärnor. Nyttigt och mättande!

Måste faktiskt få säga att jag minskat 7 cm i midjemått på inte ens 2 månader. Man får vara glad för det lilla, och innan sommaren kommr ska det vara minst 10 cm till!


Nog om detta.


I eftermiddag/kväll ska vi spela in en kortfilm som vi fått i uppgift i draman. Det ska vara en skräckis och jag tror faktiskt de kommer bli riktigt bra! Jag kommer iaf skita ner mig på riktigt under vissa scener... he he.

Innan dess ska jag göra rent kattlådan, städa lite och ta mig en promenix! Så himla skönt att vara lite ledig så här mitt i veckan, då hinner man göra så himla mycket och samtidigt vila upp sig. Kanoners.

Ahlätt vi säger så häj!

Utkast: Mars 20, 2011

Ja ni... Är de värt o ta upp de här projektet igen? Är de värt de? Har jag tiden, orken, lusten?

Vetetusan. Men här kommer ett inlägg till den enda tappra läsaren jag har kvar här, haha! Hang in there, vem du nu är!


Sitter i detta nu och kämpar med ett arbet om interkulturell kommunikation. Och nej jag vet knappt själv vad de handlar om. Och det är jättetråkigt. Men får väl lösa de här på nåt fiffigt vis...

Var på lite klassisk hemmafest igår hos Mr. Sjöberg. Rolig kväll, trots lite drama på kvällen. Herregud säger jag bara, väx upp och skaffa lite perspektiv på grejerna! Kan ju börja med o titta på nyheterna så har man ju löst den frågan. Är riktigt tacksam över att man inte behöver uppleva det helvete som så många människor där ute i världen upplever just nu. Måste säga att jag är tacksam över att de här arbetet är mitt enda problem för tillfället. Och den förbaskade snön. Men idag var det sol och då blev jag så glad så glad!


RSS 2.0