Piggelin

Dags för en lägesrapport igen då!


Har i stort sett återhämtat mig till 100 % efter min lilla svacka, känns skönt att vara back on track igen! Flickerna i skolan har nog tyckt att jag varit lite konstig och fnissig och allmänt "övertrött" denna veckan, men faktum är nog bara att jag är så lättad över att all denna press har släppt och jag kan börja slappna av lite igen.
Det gillas. Hatar när jag är stressad och känner så mycket press, för då är jag den värsta, lättirriterade, snäsiga och otrevliga gorillan som finns. Det gillas inte!


Så nu lämnar vi allt det jobbiga bakom oss och ser istället fram till allt det roliga!

- Imorgon får jag en ny väska som jag letat efter så länge och som Saras mamma köpte och skulle få pengar för men som jag nu har FÅTT. (Fattar inte, så snällt! *Kraaaam*)
- På tisdag ska vi äntligen fixa vinterdäck, billigt dessutom
- Har även körlektion på tisdag
- Ska träna så mycket jag kan hela veckan
- På fredag ska jag först bjuda på en Tack-för-hjälpen middag och sen blir det att gå på premiären av SAW 3D med tjejorna. (Kommer skita ner mig fullständigt ^^)
- På lördag kommer min Pappa och min bror på besök!!
- På söndag åker jag hem till Enköping
OCH SEN ÄR DET HÖSTLOV


Tjohej va bra detta blir hörni! Eller hur?


Just i detta nu lever jag i fullständig harmoni. Och nu ska jag falla in i en skön, avslappnad skönhets (Hoppas jag i alla fall. Pricken är i vore ju om jag vaknade imorgon och så fabolous ut. Hehe) sömn.

Så godnatt på er, och upp med mungiporna för fasen. Nu får vi sluta upp med att skylla på vädret ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0