GBG

Halloj på er solstrålar!

Det är sommar minsann och jag befinner mig just nu hemma hos pojkvännens storebror på Öckerö i Göteborrrrrrg. Här är det lika underbart som vanligt och idag har vi varit ute på klipporna och chilaxat lite. Avnjuter nu även en baccardi breeze vattenmelon som är sjukt god. Rekomenderas!
Hoppas att alla har det lik fäjnt varhän i Sverige ni befinner er. Passa på och njut av solen! (efter att ni har läst det här inlägget såklart)


Jag har även, helt utan förvarning fått ett fast 50 mm objektiv av Niclas (Storebrdern) som tydligen bara hade legat och "skräpat" på hans jobb! Det är minsann inte varje dag som man får ett objektiv helt gratis. (Bockar och bugar) För det första är det väldigt ljuskänsligt, då den som största bländare har hela 1,8. Men det roligaste med det här objektivet är skärpedjupet. Det kan man leka med precis hur som helst, och få fram riktigt snygg bokeh.

Nu ska jag också ut i solen så här får ni avslutningsvis lite testbilder! Återkommer en regnigare dag med lite funderingar jag haft på hjärnan ett tag! Avoir.








Måste bara säga att mina fötter ser otroligt smexiga ut...


...Eller hur var det nu?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0